Bitcoin ja Ether alamäessä

Bitcoin ja ether laskivat torstaina, kun Silvergate Capitalin osakkeet laskivat sen päätöksen myötä sulkea ovensa kryptoystävälliseltä pankiltaan.

Bitcoin laski 2,7% 21 484,95 dollariin ja ether menetti 1,8% arvostaan 1 527,75 dollariin, kun sijoittajat arvioivat yhden harvoista Yhdysvaltain pankeista, joka otti vastaan krypto-talletuksia, lopettamisen odotettua kohtaloa.

Silvergate Capitalin osakkeet putosivat jopa 42%:iin, mutta lasku tasaantui 21%:iin. Yhtiö ilmoitti keskiviikkona, että Silvergate Bankin ”järjestelmällinen alasajo” ja vapaaehtoinen likvidointi olivat parhaat vaihtoehdot teollisuuden ja sääntelykehityksen valossa. Silvergate sulki hiljattain maksuverkkonsa Silvergate Exchange Networkin.

Muiden krypto-liittyvien pankkien osakkeet laskivat myös. Signature Bank menetti 8,6% ja Metropolitan Bank Holding laski 5,6%. Metropolitan Bank ilmoitti tammikuussa luopuvansa palveluistaan, jotka liittyvät kryptovaluuttaomaisuuksiin teollisuuden kehityksen tarkastelun jälkeen. Signature Bank on vähentänyt kryptovaluuttaan liittyviä talletuksiaan. Muistutuksena, Signature Bank ei sijoita, ei käy kauppaa, ei hallitse, ei säilytä eikä anna lainoja digitaalisia omaisuuksia vastaan, eikä tee lainoja, jotka olisivat pantattuina digitaalisilla omaisuuksilla”, pankin toimitusjohtaja ja perustaja Joseph J. DePaolo sanoi torstaina julkaistussa lausunnossaan.

Krypto-toimijat, kuten Coinbase, Circle ja Galaxy Digital, katkaisivat välit Silvergateen sen ilmoitettua viime viikolla ongelmistaan. Coinbasen osakkeet olivat torstaina 8%:n laskussa ja Galaxy Digital Holdings laski 4% OTC-kaupankäynnissä.

Silvergate Capital sanoi suunnittelevansa kaikkien talletusten palauttamista.

Trackbacks & Pings

Vastaa