Kuinka silti tehdä 3x myrskyisillä salausmarkkinoilla: ”Metabank rakentaa ensimmäisen hajautetun pankin Metaverseen”

Bitcoin (BTC) on pudonnut alle 21 000 dollariin ja saavuttanut alhaisimmat tasonsa sitten vuoden 2020 lopun. BTC, alkuperäinen kryptovaluutta, joka vastaa noin kolmanneksesta alan arvosta. Yhden bitcoinin hinta on laskenut hitaasti vuoden 2022 alusta lähtien teknologia-alan merkittävän markkinakorjauksen ohella.

Kun inflaation kiihtyminen tukahdutti pandemian jälkeisen kasvun Atlantin molemmin puolin, ja siihen liittyi epämääräinen tunne siitä, että irrationaalinen ylenpalttisuus oli johtanut tekniikan yliarvostukseen yleensä parin viime vuoden aikana, koko ala alkoi laskea. Yli 200 miljardia dollaria on pyyhitty pois koko kryptovaluuttamarkkinoilta maanantaina 13.6.2022. Useat johtavat kryptovaluutat, mukaan lukien Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL) ja Dogecoin (DOGE), kokivat jopa ”raskaampia tappioita kuin bitcoin, jotka laskivat 15-25% viimeisen päivän aikana ja Celsius-päivät voidaan laskea”, sanoi analyytikko David Young.

Mutta salausmarkkinoiden nykyinen tilanne voi tarjota sijoittajille erittäin kannattavia mahdollisuuksia, koska sijoitusten korkein tuotto syntyy markkinoilla, jotka ovat sen alimmalla tasolla. Metabankin nykyinen  KPJ-yritys on esimerkki kasvua synnyttävästä kasvusta yleisesti ravistetulla sektorilla.  Metabank (www.metabank.li) rakentaa metaversen ensimmäistä hajautettua pankkia.

Metaverse yhdistää digitaalisen ja todellisen maailman ja web 3.0 on seuraava iso asia. Metaverssit projektit, kuten Decentraland tai Sandbox, ovat herättäneet paljon huomiota viime aikoina. Vastasyklisten sijoitusperiaatteiden mukaan nyt voisi olla oikea aika sijoittaa rahasi terveisiin Metaverse-projekteihin: Metabank voisi tarjota optimaalisen metaverssi-sijoituksen valmistautua seuraavaan hypetykseen. Alan vuodon mukaan Metabank avaa ne päivät Sandboxissa.

Perustajat totesivat, että Metabank avaa Metabankin sivukonttorin jokaiseen Metaverseen franchising-järjestelmällä, joten ”Metabankista tulee Metaversen HSBC”. Franchising-yrittäjät voivat avata metapankin sivuliikkeen jokaisessa Metaversessa. Avatarin asiakaspalvelija on jokaisessa metapankin sivukonttorissa, joka on käytettävissä vastaamaan potentiaalisten asiakkaiden kysymyksiin.

Metapankkisovellus on jo toiminnassa ja luonut yli 5 000 käyttäjää muutamassa päivässä sen käynnistämisen jälkeen. Sovellus tarjoaa Visan tai MasterCardin virtuaalisen luottokortin, salausmaksuja ja panostusta.

Mutta todellinen pelinvaihtaja on metapankin vertaisluotto-ominaisuus: käyttäjät voivat saada vertaislainan Metaversessa ja viettää sen missä haluavat – jopa todellisessa maailmassa. Metabank sovittaa lainanottajat ja lainanantajat alustalleen. Lainanottajat voivat käyttää $METAX tunnusta lainan vakuutena, ja tämä antaa METAX-tunnukselle tehokkaan apuohjelman.

Metabankin ennakkomyynti on saatavilla metapankin verkkosivuilla: app.metabank.li

Vastaa