Suositut suoratoistopalvelut Suomessa vuonna 2024 jota kannattaa maksaa

Suoratoistopalveluiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Yhä useampi suomalainen katsoo televisiota ja elokuvia suoratoistopalveluiden kautta, eikä perinteinen televisiokanava ole enää ainoa tapa katsoa viihdettä.

Suomessa on tarjolla lukuisia erilaisia suoratoistopalveluita, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto. Eri palveluiden sisältötarjonta vaihtelee, joten kannattaa vertailla palveluita ennen tilauksen tekemistä.

Suosituimmat suoratoistopalvelut Suomessa vuonna 2024

Seuraavat suoratoistopalvelut ovat suosituimpia Suomessa vuonna 2024:

 • Netflix on maailman suurin suoratoistopalvelu, ja se on myös suosittu Suomessa. Netflixin tarjontaan kuuluu tuhansia elokuvia ja televisiosarjoja, ja uusia sisältöjä lisätään jatkuvasti.
 • Viaplay on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, urheilua ja lastenohjelmaa. Viaplayssa on myös alkuperäisiä sarjoja, kuten The Witcher ja Vikings.
 • HBO Max on yhdysvaltalainen suoratoistopalvelu, joka tunnetaan laadukkaista elokuvista ja televisiosarjoista. HBO Maxissa on muun muassa Game of ThronesThe Sopranos ja The Wire.
 • C More on ruotsalainen suoratoistopalvelu, joka keskittyy urheiluun ja viihteelliseen sisältöön. C Moressa on muun muassa kotimainen urheilu, kuten jääkiekko ja jalkapallo, sekä kansainvälisiä urheilulajeja, kuten Formula 1 ja golf.
 • Yle Areena on suomalainen julkisen palvelun suoratoistopalvelu, joka tarjoaa ilmaiseksi elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Yle Areenassa on myös live-lähetyksiä uutisista, urheilusta ja kulttuurista.

Uusi tulokas: SkyShowtime

Vuonna 2023 Suomeen tuli uusi suoratoistopalvelu, SkyShowtime Suomi. SkyShowtime on osa Euroopan suurinta suoratoistopalvelua, joka yhdistää Viaplayn, Peacockin ja Paramount+:n. SkyShowtimen tarjontaan kuuluu tuhansia elokuvia ja televisiosarjoja, ja uusia sisältöjä lisätään jatkuvasti.

SkyShowtimen vahvuuksia ovat laaja valikoima elokuvia ja televisiosarjoja, sekä alkuperäiset sarjat, kuten The Batman, The Offer ja Halo.

Suoratoistopalveluiden vertailu

Suoratoistopalveluiden vertailu kannattaa tehdä ennen tilauksen tekemistä. Eri palveluiden sisältötarjonta vaihtelee, joten kannattaa miettiä, millaista sisältöä haluat katsoa.

Seuraavat tekijät kannattaa ottaa huomioon suoratoistopalveluita vertailtaessa:

 • Sisältötarjonta
 • Hinta
 • Laatu
 • Käytettävyys
 • Mobiililaitteet
 • Käyttöjärjestelmät

Suoratoistopalveluiden tulevaisuus

Suoratoistopalveluiden suosio tulee todennäköisesti kasvamaan myös tulevaisuudessa. Perinteisten televisiokanavien katsojamäärät ovat laskeneet, ja yhä useampi katsoo televisiota ja elokuvia suoratoistopalveluiden kautta.

Suoratoistopalveluiden tarjonta tulee myös kasvamaan jatkuvasti. Uusia palveluita tulee markkinoille, ja nykyisetkin palvelut laajentavat sisältötarjontaansa.

Loppupäätelmä

Suoratoistopalvelut tarjoavat laajan valikoiman elokuvia, televisiosarjoja, urheilua ja lastenohjelmaa. Eri palveluiden sisältötarjonta vaihtelee, joten kannattaa vertailla palveluita ennen tilauksen tekemistä.

Suomessa suosittuja suoratoistopalveluita ovat Netflix, Viaplay, HBO Max, C More ja Yle Areena. Uusi tulokas SkyShowtime on myös kiinnostava vaihtoehto.

Vastaa