.bit kerää 13 miljoonaa dollaria ketjujen välisen hajautetun identiteettiprotokollan rakentamiseksi

SINGAPORE, 15. elokuuta 2022 /PRNewswire/ — .bit (did.id) on kerännyt 13 miljoonaa dollaria ketjujen välisen hajautetun identiteettiprotokollan rakentamiseen. A-sarjan kierrosta, joka valmistui vuosi startupin käynnistämisen jälkeen, johtivat CMB International, HashKey Capital, QingSong Fund, GSR Ventures, GGV Capital ja SNZ.

.bitin avoimen lähdekoodin lohkoketjuprotokolla tarjoaa luvattoman hajautetun tunnistuksen yksittäisille käyttäjille ja DAO: ille. Viimeisten 12 kuukauden aikana projektin käyttäjä- ja kehittäjäyhteisöt ovat kasvaneet voimakkaasti. Tähän mennessä yli 38 XNUMX itsenäistä osoitetta on rekisteröitynyt yli 110 XNUMX .bit-tilille, ja lähes 100 valtavirran lompakkoa ja Dappsia on integroitu .bit-tiedostoon (tarkista täältä).

Web2-aikakaudella sosiaaliset profiilit tallennetaan keskitettyihin tietokantoihin teknologiajättien toimesta, jotka voivat peruuttaa pääsyn tai muuttaa tietoja haluamallaan tavalla. Tilit voidaan estää tai poistaa käytöstä milloin tahansa, mikä johtaa sensuuriin ja levynmuodostukseen. Web3-tekniikkaa hyödyntäen .bit antaa yksilöille mahdollisuuden todella omistaa ja hallita tietojaan. Käyttäjillä on identiteettisuvereniteetti sekä yksityishenkilöinä että yritysyhteisöinä.

.bitin hajautetun identiteettiprotokollan alkuperäisiä sovelluksia ovat kryptovaluutan siirto, hajautettu verkkotunnuksen resoluutio, henkilökohtainen profiilinäyttö jne. On odotettavissa, että .bitiä käytetään lopulta jäsenyyden ja valtakirjojen hallinnana DAO: ille, brändeille ja IP-osoitteille, julkkiksille ja faneille, klubeille ja yhteisöille.

Muita .bitin hajautetun identiteettituotteen käyttötapauksia ovat miljardin kansalaisen tukeminen, joilla ei ole laillista tunnistamista. Tämän vuoksi heidän on mahdotonta todistaa henkilöllisyyttään, saada valtion perusetuja tai terveydenhuoltoa, ilmoittautua koulutukseen tai käyttää äänioikeuttaan.

Ketjujen välisenä ratkaisuna .bit on tukenut Ethereumia, Tronia, Binance Smart Chainia, Nervos CKB:tä ja Polygonia. Tulevaisuudessa .bit kattaa kaikki valtavirran julkiset ketjut, kuten Bitcoin, Dogecoin, Polkadot, Solana jne., sekä ohjelmisto- ja laitteistolaitteet, jotka tukevat epäsymmetrisiä salausalgoritmeja.

Tulevia kehitteillä olevia ominaisuuksia ovat NameDAO, joka osoittaa osan .bit-protokollatuloista DAO: lle, ja alatilit, jotka myönnetään DAO: n jäsenille, brändin omaksujille ja uskollisille kannattajille web3-yhteisöjen vahvistamiseksi ja tilien rekisteröintikynnyksen alentamiseksi edelleen, käytettävissä olevat 4-9-numeroiset tilit 100%: iin ja avaavat 3-numeroiset tilit, jotka ilmoittavat erityisistä säännöistä virallisessa Twitterissä hyvin pian.

Tietoja .bitistä

.bit on ketjujen välinen hajautettu identiteettiprotokolla, joka lanseerattiin heinäkuussa 2021. Sillä on yli 110 XNUMX tiliä ja se on integroitu yli 100 xnumx lompakkoon ja dAppsiin, kuten Trust Wallet, Torus, TokenPocket, imToken, iToken, BitKeep, AlphaWallet, HyperPay, MathWallet, WePiggy, NFTSCan, NFTGO, Relation, ShowMe, UneMeta, Dtools, Evolution Land, UniPass, Mail3, Link3.io, Quest3, 0xEcho, Transit Swap, 5Degrees, cc0.network, COCH, SeekDID, DASLA, SuperDID ja monet muut. Startupiin kuuluu pieni kymmenen hengen tiimi, joka on levinnyt ympäri Yhdysvaltoja, Kiinaa ja Singaporea, jota johtavat Tim Yoeh, Specer Shaw, Jeff Jin, Kyle Wright, jotka olivat tencentin työtovereita. Suurimmalla osalla .bitin jäsenistä on laaja kokemus Web3-alalta.

Lisätietoja on .bit online-tilassa:

Verkkosivusto: https://did.id

Twitter: @dotbitHQ

Eripura: https://discord.gg/did

GitHub: https://github.com/dotbitHQ

Tiimin blogi: https://blog.did.id

Foorumi: https://talk.did.id

Keskitaso: https://medium.com/@dotbit

NameDAO-verkkosivusto: https://namedao.xyz


Muuta luettavaa muualta

Tutustu Samsung XCover 5 puhelimeen

Samsung XCover 5 -puhelin täyttää MIL-STD-810H-sotilasstandardin kestävyysvaatimukset, ja lisäksi sillä on myös IP68-luokitus. Älypuhelimessa on 16 megapikselin kamera sekä 5,3” kosketusnäyttö, joka toimii myös käsineitä käytettäessä. Jos tämä puhelin ei kiinnostanut sinua, niin miten olisi Samsungilta Galaxy S21 Ultra puhelin?

Vastaa