Laina tarkoittaa rahalainaa tai esinelainaa. Tämä artikkeli käsittelee rahalainaa, jota kutsutaan myös velaksi tai luotoksi.

Sana laina merkitsee kahden osapuolen välistä sopimusta, jolla lainanantaja antaa rahamäärän, esineen tai tietyn paljouden esineitä lainanottajalle. Lainanottaja sitoutuu antamaan lainanantajalle (tai hänen määräämällensä henkilölle) takaisin yhtä suuren rahamäärän tai saman paljouden samanlaisia esineitä kuin hän on saanut.

Suomen laissa laina ei kuitenkaan tarkoita rahan lainaamista, vaan esineen luovuttamista toisen käyttöön korvauksetta. Lainan tätä merkitystä on käsitelty artikkelissa esinelaina. Tässä artikkelissa käsitellään vain rahan lainaamista.

Rahalainasta lainanantaja voi vaatia itselleen korkoa. Korko on hyvitys siitä, että lainanottaja on saanut tilaisuuden hyötyä lainarahoista.

LAINA.FI

Laina.fi kuuluu DFC Nordic Oy konserniin, joka on toiminut jo yli 10 vuotta pienlaina-alalla Suomessa. Konsernin pienlainaosaaminen on tuonut mukanaan useita markkinajohtajuuksia vuosien varrella. Kaikki tuotteet ovat testattuja, luotettavia ja turvallisia, mutta myös erittäin kohtuullisesti hinnoiteltuja. Me Laina.fi:ssä ymmärrämme, että asiakkaidemme lainatarpeet eivät yleensä synny yhdessä yössä, jolloin ne eivät yleensä myöskään poistu yhdessä yössä. Sen takia kaikkien lainatuotteidemme takaisinmaksuajat on suunniteltu niin, että asiakkaidemme on helppo tehdä lainapäätös juuri Laina.fi -lainoista.

OKMoney

OK Limiitti -laina on tätä päivää. OK Limiitti on 2100 euron limiittilaina, jossa ei ole lainkaan nostokuluja ja on yksi markkinoiden ainoista tasaerissä lyhennettävistä limiittilainoista. Useissa limiittilainoissa takaisinmaksuohjelma on jokin tietty prosentti käytetystä limiittilainasta. Kuuntelimme asiakkaitamme ja selkeytimme takaisinmaksua, jotta asiakkaamme tietävät tasan tarkkaan mitä ja miten maksavat lainaansa pois. Siksi OK Limiitin takaisinmaksuerä on aina 130 € kuukaudessa – ei enää arvailuja siitä, kuinka paljon pitää kuukausittain maksaa takaisin.

Risicum

• Lainaa 10 000€ asti- nopeasti ja vaivattomasti
• Saat luottopäätöksen minuuteissa

Risicum Kertalaina mahdollistaa sen mitä haluat- turvallisesti ja luotettavasti. Lainan haku on helppoa ja vaivatonta ja alustavan lainapäätöksen saat jo minuuteissa niin verkossa kuin mobiilissa.

Kokeile nyt luotettavaa ja turvallista Kertalainaamme: uutena Kertalaina-asiakkaana voit saada jopa 10 000€ lainaa ilman vakuuksia. Risicum.fi on luotettava ja turvallinen lainanmyöntäjä, ja asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää.

Fixura

Fixuran palvelu eroaa muista lainapalveluista siten, että saat itse valita lainan koron. Siksi lainat ovat usein muita lainapalveluita halvempia. Kilpailuta laina ja säästä kuluissa. Kun jätät hakemuksen meidän kauttamme, voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää, hyväksytkö lainan vai et.

Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Voit hakea 1 000–10 000 euron suuruista lainaa, nopeasti ja vaivattomasti.
Kun haet lainaa omin ehdoin, varmistat itsellesi parhaat lainaehdot. Voit hakea lainaa talouteesi sopivalla korolla ja maksuajalla.

LAINAA REMONTTIIN

Onko edessä tulossa

Remonttia?

Välillä tulee tilanteita kun tarvitsee pientä lainaa remonttia varten ja niitä myönnettään erinlaisia remontteja varten.

LAINAA ARJEN TARPEISIIN

Tuliko jokin yllättävä

Meno?

Pitääkö hankkia uusia vaatteita, mutta tilipäivä ei ole vielä. Pienlainoja myönnetään myös arjen menoihin.

LAINAA AUTON HUOLTOON

Pitääkö autosi viedä huoltoon

Korjattavaksi?

Välihuolto tulossa mutta epäilet että riittääkö rahat auton huoltoon? Ei hätää, sillä lainoja myönnettään myös auton menoihin.