Dequency kerää 4.5 miljoonaa dollaria hajautetun musiikin lisenssialustan rakentamiseen Algorandiin

Dequency, maailman ensimmäinen Web3-musiikin synkronoinnin lisenssimarkkinapaikka, ilmoitti tänään keränneensä 4.5 miljoonaa dollaria Borderless Capitalin johtaman sijoituskierroksen kautta.

Kaikki musiikkia käyttävät visuaaliset tuotannot edellyttävät osapuolten neuvotteleman synkronointilisenssin (alias ”synkronointikäyttöoikeus”). Dequency rakentaa ensimmäistä laatuaan hajautettua musiikin lisensointimarkkinaa musiikin ja visuaalisten sisällöntuottajien yhteydenpitoon, yhteistyöhön ja suoraan toisiinsa. Bitcoinin luotettavien digitaalisten maksujen kanssa Dequency poistaa kolmannet osapuolet musiikin lisenssitapahtumista lisätäkseen maksun nopeutta, vähentääkseen maksuja ja antaakseen järjestelmän hallinnan markkinaosapuolille.

Kun Dequency lanseerataan, markkinapaikka on ainoa vaihtoehto lisensoida musiikkia ketjussa lohkoketjunatiiviseen sisältöön, kuten liikenäköisiin NFT-projekteihin, peleihin ja metaverseen.

Dequencyn perustaja ja toimitusjohtaja Keatly Haldeman on intohimoinen musiikin luojatalouden kasvattamiseen ja Web3-työkalujen hyödyntämiseen optimoidakseen täydellisen taloudellisen linjauksen sisällöntuottajien kanssa. ”Digitaalisen kuvataiteen markkinoiden kasvaessa musiikkitaiteen osoitettavissa olevat markkinat kasvavat mielekkäästi synkronoidusti. Dequency-alusta helpottaa viestintää ja suoraa transaktiota musiikin ja visuaalisten tekijöiden välillä, mikä antaa heille mahdollisuuden hyötyä tästä tilaan tulevien taiteilijoiden räjähdyksestä.”

Rahoitus käytetään Dequencyn vertaistoiminnon rakentamiseen, jolloin musiikin luojat voivat ladata työnsä alustalle ja lisensoida suoraan kuvataideprojekteihin.

Toinen perustaja George Howard lisää: ”Musiikin lisensointi elokuvaan, televisioon tai muihin sovelluksiin vuonna 2022 on tällä hetkellä samanlainen kuin matkavaraus vuonna 1975; tehoton, täynnä tarpeettomia välittäjiä / vuokranhakijoita ja suljettu niiltä, jotka eivät pääse yritysten portinvartijoiden läpi. Dequencyssa meitä ohjaa ”tarkoitus, ei tuote” -ajattelutapa, joka auttaa luojia luomaan ja ylläpitämään kestäviä työuria omilla ehdoillaan.”

Borderless Capital johtaa pääomankorotuksen Dequencyen 1,5 miljoonan dollarin sijoituksella . Cap-taulukon pyöristämiseen kuuluvat strategiset institutionaaliset kumppanit Endeavor ja Riptide Music Group sekä yksittäiset sijoittajat Steve Kokinos (toimitusjohtaja Algorand), Vinny Lingham (perustaja ja entinen toimitusjohtaja Civic), Lyndon Rive (perustaja ja toimitusjohtaja Solar City), Peter Rive (perustaja ja CTO Solar City), Kimbal Musk (Perustaja Big Green DAO, hallituksen jäsen SpaceX ja Tesla) ja Tosca Musk (perustaja ja toimitusjohtaja Passionflix).

David Garcia, Borderless Capitalin toimitusjohtaja ja perustajaosakas, sanoi
: ”Musiikki oli osa metaverssi maailmaa jo ennen Blockchainin olemassaoloa. Olemme todella innoissamme voidessamme liittyä Dequencyen ja tukea heidän näkemystään natiivin ketjumusiikin synkronointilisensoinnista, antaa virtaa koko luojan taloudelle ja tuoda sen seuraavalle tasolle.”

Parhaillaan kehitteillä oleva Dequency perustuu Algorand-lohkoketjuun. Legendaarisen kryptografin ja Turing-palkitun Silvio Micalin perustama Algorand on avoimen lähdekoodin julkinen lohkoketju, joka perustuu puhtaaseen todisteisiin vaarnan konsensusprotokollaan, joka tukee nopeita, tehokkaita ja turvallisia liiketoimia kaikkialla maailmassa.

”Algorand rakennettiin tarkoituksella mahdollistamaan uudet talousmallit, jotka poistavat kitkan ja edistävät osallisuutta. Dequencyn visio vertaismusiikkilisenssimarkkinoista tekee juuri sen – se asettaa sisällöntuottajat etusijalle ja poistaa tehot taiteilijoilta, jotka yrittävät rakentaa kestävää uraa”, sanoi Steve Kokinos, Algorandin toimitusjohtaja. ”Oli jännittävää nähdä heidän tekevän historiaa ensimmäisellä ketjusynkronointilisenssillä Decipherin aikana viime syksynä, ja on etuoikeus tukea heitä nyt, kun he tulevat seuraavaan vaiheeseen alustan rakentamiseksi.”

Tietoja dequency-tiimistä:

Dequencyn perustivat vuoden 2021 alussa musiikkiteollisuuden veteraanit Keatly Haldeman, George Howard ja Mark Ross. Haldeman, elinikäinen muusikko, on yksi musiikin ja kuvan synkronointiin erikoistuneen riptide music groupin perustajista ja entisestä toimitusjohtajasta. Riptiden kokoonpanoon kuuluu artistien kappaleita, kuten Foster The People, Selena Gomez, Migos, Quavo, Ziggy Marley, Big Gigantic, Black Flag, The Turtles, Goldfish ja Fatboy Slim.  Newsweek Magazine nimesi äskettäin George Howardin, JD/MBA:n, yhdeksi Amerikan 50 suurimmasta disruptorista. Hän on perustajajäsen Open Music Initiativessa (OMI), JOKA on MIT: n, Harvardin ja Berkleen yhteistyö  avoimen lähdekoodin protokollan luomiseksi rojaltijakauman avoimuuden lisäämiseksi. Hän on Rykodiscin entinen presidentti; digitaalisen musiikin jakelijan TuneCoren perustaja;  arvostettu musiikkiliiketoiminnan/ johtamisen professori Berklee College of Musicissa ja kirjoittanut vuoden 2017 myydyimmän kirjan: Everything In Its Right Place: How Blockchain Technology Johtaa avoimempaan musiikkiteollisuuteen.  Mark Ross on toimitusjohtaja ACME Innovation, joka luo pääsyn metaversuaaliin mediayrityksille ja on perustanut tai rahoittanut lukuisia viihdettä liittyviä yrityksiä ja startup-yrityksiä, kuten Audigent, Music Audience Exchange, Riptide Music Group, Project M ja Sir George Martinin GrandMaster Music. Käy: www.dequency.io.

Tietoja Borderless Capital

Borderless Capital on nykyaikainen rahoituslaitos, joka sijoittaa pääomaa ja rakentaa yhdessä rahoitustuotteita, jotka nopeuttavat pääsyä, saavat aikaan käyttöönoton ja luovat arvoa maailmanlaajuisesti Algorand Borderless Economyn kautta. Lohkoketjun ajatusjohtajana, jolla on syvä asiantuntemus Algorandin ekosysteemistä, he neuvovat portfolioyhtiöitämme markkinoille meneviä strategioita verkkovaikutuksensa tehokkaaksi rakentamiseksi. Lisätietoja: https://www.borderlesscapital.io.

Tietoja Algorand

Algorand rakentaa teknologiaa vauhdittamaan tulevaisuuden (FutureFi), perinteisten ja hajautettujen mallien lähentymistä yhtenäiseksi järjestelmäksi, joka on osallistava, kitkaton ja turvallinen. Turing-palkitun kryptografin Silvio Micalin perustama Algorand kehitti lohkoketjuinfrastruktuurin, joka tarjoaa yhteentoimivuuden ja kyvyn käsitellä transaktioiden määrää, joita defi, rahoituslaitokset ja hallitukset tarvitsevat siirtyäkseen sujuvasti FutureFi: hen. Yli 1000 maailmanlaajuisen organisaation valitsema teknologia, Algorand mahdollistaa seuraavan sukupolven rahoitustuotteiden, protokollien ja arvonvaihdon yksinkertaisen luomisen. Lisätietoja on www.algorand.com.

LÄHDE Dequency

Vastaa