MetaMask-integraatio avaa Coinbasen tukeman Deson miljoonille Ethereum-käyttäjille

Meillä on nyt mahdollisuus häiritä biljoonan dollarin sosiaalisen median teollisuutta Web3: n yhtenäisenä sosiaalisena kerroksena – näin kertoo MetaMask

Webin yhtenäinen yhteisöpalvelukerros

  • MetaMask integroituu Desoon, uuteen lohkoketjuun, joka on kerännyt 200 miljoonaa dollaria Coinbaselta, Sequoialta ja Andreessen Horowitzilta.
  • Miljoonilla MetaMaskin ja Ethereumin käyttäjillä on nyt yhden napsautuksen pääsy päästä päähän salattuihin ketjuviesteihin ja täysi ”Twitterin kaltainen” ominaisuusjoukko.
  • Integraatio tasoittaa tietä DeSolle tulla ketjujen välisestä sosiaalisesta kerroksesta kaikille webille3.

Nykyään sosiaalista mediaa hallitsevat muutamat yksityiset yritykset. Mutta se voi muuttua tulevaisuudessa, kun MetaMaskin kaltaiset Web3-lompakot laajenevat sisältämään sosiaalisen identiteetin ja sosiaalisen vuorovaikutuksen.

Alan ensimmäisenä esimerkkinä tästä uusi  MetaMask-integraatio DeSo-lohkoketjuun, jota tukevat Coinbase, Sequoia, Andreessen Horowitz ja muut, muuttaa MetaMask-lompakon tehokkaasti täysimittaiseksi hajautetuksi sosiaaliseksi verkostoksi.

MetaMaskin käyttäjät voivat nyt lähettää toisilleen viestejä päästä päähän salattujen ketjussa olevien viestien avulla, jotka eivät vaadi kaasumaksuja. Näin he voivat kommunikoida huolehtimatta muiden lohkoketjujen käytön kustannuksista.

Tämän integraation avulla MetaMask-käyttäjä voi lähettää salatun viestin jollekin, joka on tällä hetkellä Uniswapissa. Kyseinen käyttäjä saa viestin Deson ansiosta. OpenSean käyttäjä voi jättää kommentin NFT: hen, ja tämä kommentti näkyy muilla alustoilla, joilla kyseinen NFT on lueteltu, kuten Rarible, SupeRare jne.

Miksi DeSo on oikea valinta tähän integraatioon? ”Olemassa olevat lohkoketjut eivät voi tallentaa sisältöä tehokkaasti”, sanoo Nader Al-Naji, Deson perustaja.  ”200 merkin twiitin tallentaminen Ethereumiin maksaa noin 50 dollaria ja noin viisitoista senttiä tallentaa se Solanalle, Avalanchelle tai Polygonille. Sitä vastoin DeSo on yksi kymmenen tuhannesosa sentistä, mikä tekee siitä ensimmäisen lohkoketjun, joka pystyy häiritsemään tallennustilaa vaativia sovelluksia, kuten sosiaalisia ”, hän sanoo.

DeSo aikoo myös integroitua Phantomin kanssa Solanaan seuraavaksi. ”Tavoitteenamme ei ole olla sidottu yhteen ketjuun”, Al-Naji sanoo. ”DeSo on ketjujen välinen ratkaisu, jonka avulla ihmiset voivat muodostaa yhteyden riippumatta siitä, mihin ekosysteemiin he kuuluvat.  DeSo on yhtenäinen sosiaalinen kerros koko web3:lle”, hän sanoo.

”DeSo on ensimmäinen ja ainoa lohkoketju, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa sosiaalisia sovelluksia, joissa et voi edes kertoa olevasi lohkoketjussa”, Al-Naji sanoo. ”Tämä tarkoittaa, että meillä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus laajentaa web3: ta vihdoin rahoituksen häiritsemisestä biljoonan dollarin sosiaalisen median teollisuuden häiritsemiseen.”

Lue lisää DeSosta ja lunasta käyttäjänimesi deso.com.

LÄHDE DeSo-säätiö

Oletko kiinnostunut kryptovaluutoista?

Kryptovaluutat ovat olleet viimeiset vuodet mielenkiinnon kohteena monella sijoittajalla. Suomeenkin on perustettu oma kryptovaluuttojen välityspalvelu Nortcrypto, joka helpottaa suomalaisten kryptokauppaa ja tekee sen entistä turvallisemmaksi. Mutta siitä huolimatta kryptomarkkinat ovat varsin volatiivinen markkina, jossa isot voitot ja tappiot ovat jokaiselle sijoittajalle mahdollisia tuloksia.

Trackbacks & Pings

Vastaa