Nyt on ”Squidgame” -kryptovaluutta – ja se on hypännyt yli 75 000% alle viikossa

Netflix

  • Netflix-hitti ”Squidagame” on inspiroinut Squid kryptovaluuttaa.
  • Squid on noussut yli 75 000 prosenttia alle viikossa.
  • Squidien haltijat voivat pelata online-pelejä sarjan innoittamana.

Netflix-hitti ”Squidgame” on laajentanut ulottuvuuttaan kryptovaluuttasfääriin kalmaritunnuksella – ja se on coinmarketcapin mukaan noussut tällä viikolla jo yli 75 000%.

”Kalmaripeli” eli Squidgame on eteläkorealainen dystopiasarja ihmisistä, jotka kilpailevat palkintorahoista raaoissa selviytymispeleissä. Hittisarja on  maailman menestys, ja siitä on tullut maailmanlaajuinen kulttuuri-ilmiö.

Kalmari kävi kauppaa noin 0,012 dollarilla tiistaina, mutta se oli perjantaina 9,19 dollaria – yli 75 000 prosentin nousu. Sen täysin laimennettu markkinakatto on nyt noin 722 miljoonaa dollaria.

Kalmarien ennakkomyynti alkoi 20. lokakuuta

Se on ”pelattava” kryptovaluutta. Kalmarien haltijat voivat pelata online-pelejä, jotka ovat saaneet inspiraationsa sarjan peleistä. Osallistumismaksut veloitetaan kalmarissa – joista 10 % menee kehittäjille, ja loput sijoitetaan takaisin palkintopooliin.

”Mitä enemmän ihmisiä liittyy, sitä suurempi palkintopotti tulee olemaan”, kryptovaluutan omassa ”valkoisessa” kirjassa sanottiin. ”Vielä tärkeämpää on, että emme ”ilmeisesti” tarjoa tappavia seurauksia! Kokemuksesi heijastuu vain voittamisen iloon ja suruun rahan menettämisestä, kun peli epäonnistui.”

Kalmari liittyy meemikolikoihin,  kuten shiba inu, aiheuttaen massiivisia hintakokouksia, joita ei näytä olevan mitään erityistä syytä.

Vastaa