Uusi Opensean rahoituskierros

Emme ota vastuuta esitteliemme mahdollisuuksien todellisesta taloudellisesta tuloksesta. Tämä seuraava on Opensean omalta sivulta tuotu tänne suomeksi käännettynä tuomaan kuvaa uusista kansainvälisistä mahdollisuuksista markkinoilla.

Investoinnit auttavat parantamaan asiakas- ja yhteisökokemusta

Vuonna 2021 näimme maailman heräävän ajatukseen, että NFT:t edustavat aivan uusien vertaistalouksien peruselementteja. Ne antavat käyttäjille suuremman vapauden ja omistajuuden digitaalisiin tuotteisiin nähden ja antavat kehittäjille mahdollisuuden rakentaa tehokkaita, yhteentoimivia sovelluksia, jotka tarjoavat käyttäjille todellista taloudellista arvoa ja hyödyllisyyttä. OpenSean visiona on tulla näiden uusien avointen digitaalisten talouksien menestymisen ydinkohteeksi, rakentaen maailman ystävällisimmän ja luotettavimman NFT-markkinapaikan parhaalla valikoimalla.

Tämän vision nopeuttamiseksi olemme keränneet 300 miljoonaa dollaria C-sarjan rahoitusta 13.3 miljardin dollarin rahan arvostuksen jälkeen. Paradigma  ja  Coatue  johtivat kierrosta uusien ja olemassa olevien sijoittajien osallistumisella. Olemme innoissamme voidessamme työskennellä näiden uskomattomien kumppaneiden, ajattelijoiden ja rakentajien kanssa, jotka yhdessä tuovat syvällistä kokemusta Web3: sta, NFT: stä ja luokkansa parhaista kuluttajakokemuksista.

Meillä on neljä tavoitetta tälle rahoitukselle: 1) nopeuttaa tuotekehitystä, 2) parantaa merkittävästi asiakastukea ja asiakasturvallisuutta, 3) investoida mielekkäästi laajempaan NFT- ja Web3-yhteisöön ja 4) kasvattaa tiimiämme.

Tuotekehityksen ja käyttökokemuksen nopeuttaminen

Kun haluamme tuoda NFT: t laajalle kuluttajayleisölle tänä vuonna, olemme innoissamme voidessamme toivottaa Shiva Rajaramanin  tervetulleeksi uudeksi tuotejohtajaksemme. Shiva liittyy OpenSeaan Metasta, jossa hän oli kauppajohtaja. Ennen meta-aikaansa hän vietti aikaa YouTubessa, Spotifyssa ja WeWorkissa. Shiva on intohimoinen rakentamaan uuden verkon, joka palkitsee luovuutta ja osallistumista vähemmillä portinvartijoilla, paremmalla yksityisyydellä ja kestävällä taloudella.

Keskitymme vähentämään NFT:n markkinoille pääsyn esteitä ottamalla käyttöön ominaisuuksia ja yksinkertaistettuja virtoja, jotka abstraktistivat lohkoketjun monimutkaisuuden. Kiihdytämme myös moniketjuista tukeamme ja priorisoimme parannuksia, joiden avulla ihmiset löytävät, hallitsevat ja esittelevät NFT:iään paremmilla työkaluilla, analytiikalla ja esittelyllä.

Luottamus-, turvallisuus- ja luotettavuusponnistelujemme laajentaminen

Laajennamme aktiivisesti toimiamme asiakastuen, luottamuksen ja turvallisuuden sekä sivuston vakauden ja eheyden kautta. Tähän sisältyvät sekä tuote- että tekniset investoinnit, jotka mahdollistavat käyttäjät suojaavat ja voimaannuttavat järjestelmät, sekä merkittävät investoinnit henkilökohtaiseen asiakastukitoimintaan. Olemme jo laajentaneet asiakastuki-, luottamus- ja turvallisuustiimimme yli 60 ihmiseen ja odotamme yli kaksinkertaistavan tiimin tämän vuoden loppuun mennessä.

Merkityksellisten yhteisöinvestointien tekeminen

Olemme sitoutuneet laajentamaan koko NFT-ekosysteemiä. Tällä vuosineljänneksellä käynnistämme apurahaohjelman, joka antaa meille mahdollisuuden tukea suoraan kehittäjiä, rakentajia ja luojia, jotka muokkaavat NFT-tilan tulevaisuutta. Tavoitteenamme on edistää laajemman NFT-ekosysteemin mittakaavaa ja kasvua, mukaan lukien nousevien luojien profiilin nostaminen ja investoiminen ihmisiin, jotka muokkaavat NFT-tilaa parempaan suuntaan tänään.

Lähde: https://blog-opensea-io.cdn.ampproject.org/c/s/blog.opensea.io/announcements/announcing-openseas-new-funding/amp/

Vastaa