Joustava korttiluotto arjen yllättäviin tarpeisiin

Lainasto – Asiakkaiden tarpeisiin vastaava rahoituspalvelu

Lainasto on noussut suomalaisten suosioon innovatiivisella ja käyttäjäystävällisellä lähestymistavallaan rahoituspalveluihin. Yli 300 000 tyytyväistä asiakasta todistavat sen kyvystä tarjota nopeita ja joustavia rahoitusratkaisuja. Lainaston maksuton luottohakemus on helppo ja nopea täyttää, ja palvelu on saatavilla ympäri vuorokauden, mahdollistaen välittömät luottopäätökset.

Lainaston korttiluotto – Monipuolinen ratkaisu globaaleihin ostoksiin

Lainaston tarjoama korttiluotto sisältää virtuaalisen Visa-kortin, jolla voi tehdä ostoksia yli 40 miljoonassa liikkeessä eri puolilla maailmaa. Visa-kortin yhdistäminen Google Pay -maksupalveluun tekee ostosten maksamisesta sujuvaa ja helppoa. Luottoraja alkaa 300–500 eurosta ja voi kasvaa jopa 3000 euroon, jolloin luoton nimelliskorko pysyy edullisena 19,90%.

Miksi Lainasto on paras valinta?

Helppo ja nopea hakuprosessi

Lainaston digitaalinen luottokorttihakemus on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja nopea – prosessi vie vain muutaman minuutin. Tämä tekee hakuprosessista erittäin vaivattoman.

Ei ylimääräisiä vaatimuksia

Lainaston palvelu on suunniteltu asiakkaan näkökulmasta: hakemuksen jälkeen ei ole tarvetta ylimääräisille toimenpiteille. Tämä tekee Lainaston palvelusta nopean ja vaivattoman, ja myönteisen luottopäätöksen jälkeen luottokortti on nopeasti käytettävissäsi.

Lainaston korttiluoton ehdot

Vakuudeton ja joustava luotto

Lainaston korttiluotto on vakuudeton, ja sen nimelliskorko on vain 19,00 %. Luotonhoitokulut ovat ainoastaan 0,01 % päivässä, enintään 150 € vuodessa. Esimerkiksi 3000 euron luoton kustannukset 12 kuukauden maksuajalla ovat 427,20 €, ja kokonaissumma 3 427,20 €. Todellinen vuosikorko on 28,48 %.

Asiakkaan tarpeisiin suunnitellut lisäpalvelut

Lainasto tarjoaa asiakkailleen valinnaisia lisäpalveluita, kuten eräpäivän siirron ja paperilaskun, mikä lisää palvelun joustavuutta.

Teknologia ja turvallisuus maksamisessa

Virtuaalinen Visa-luottokortti ja Google Pay

Lainaston virtuaalinen Visa-luottokortti ja Google Pay -maksupalvelu tarjoavat modernin ja turvallisen tavan suorittaa maksuja niin verkossa kuin kivijalkakaupoissakin.

Turvaa yllättäviin elämäntilanteisiin

Lainasto Tuloturva

Lainasto Tuloturva on palvelu, joka tarjoaa taloudellista turvaa ja mielenrauhaa yllättävissä tilanteissa, kuten työttömyyden tai sairauden sattuessa.

Lainasto on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset joustavaa ja luotettavaa rahoitusta arjen yllättäviin tarpeisiin. Sen asiakaslähtöiset palvelut, kilpailukykyiset ehdot ja kattavat turvapalvelut tekevät siitä parhaan valinnan päivittäiseen rahoitukseen.

Vastaa