Kryptosijoittajat vetävät bitcoineja pörsseistä

 • Bitcoin-sijoittajat ovat vetäneet rahakkeita keskitetyistä pörsseistä ennätysnopeasti FTX:n romahtamisen jälkeen, Glassnode sanoo.
 • Blockchain-analytiikkayritys sanoi, että bitcoinin ulosvirtaukset itsesäilytykseen saavuttivat 106,000 bitcoinia kuukaudessa.
 • ”FTX:n epäonnistuminen on aiheuttanut hyvin selvän muutoksen #Bitcoin haltijan käyttäytymisessä kaikissa paikoissa.”

Bitcoin-sijoittajat ovat vetäneet kolikkonsa keskitetyistä pörsseistä historiallisella nopeudella kryptopörssi FTX:n luhistuessa lohkoketjuanalytiikkayritys Glassnoden mukaan.

Kolikoiden nostaminen itsesäilytyslompakoihin saavutti 106,000 bitcoinia kuukaudessa, Glassnode sanoi Twitter-viestissä sunnuntaina.

Tapahtuma oli samanlainen kuin nostomallit, jotka kirjattiin huhtikuussa 2020, marraskuussa 2020 sekä tämän vuoden kesä- ja heinäkuussa.

”Tämä on johtanut positiivisiin saldomuutoksiin kaikissa lompakkokohorteissa pienistä isoihin ”, Glassnode sanoi viitaten kryptopidikkeiden valikoimaan. ”FTX:n epäonnistuminen on aiheuttanut hyvin selvän muutoksen #Bitcoin haltijan käyttäytymisessä kaikissa kohorteissa.”

Liikkeet viittaavat siihen, että kryptosijoittajat harkitsevat uudelleen, kuinka hallita digitaalista omaisuuttaan nyt, kun kerran maailman kolmanneksi suurin kryptopörssi on horjunut ja FTX:n perustajan Sam Bankman-Friedin rakentaman omaisuuden arvo on nyt pyyhitty 1 dollariin.

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao kertoi 6. marraskuuta 7.6 miljoonalle seuraajalleen Twitterissä, että hänen kryptopörssinsä Binance likvidoi kaikki jäljellä olevat omistukset, FTT: n, FTX: n alkuperäisen tokenin, kirjoissaan ”viimeaikaisten paljastusten vuoksi”.

Aiemmin tässä kuussa CoinDesk raportoi, että FTX:n kaupankäyntiosasto Alameda Research luotti voimakkaasti epälikvideihin kryptovaluuttoihin, joita yhtiö kantoi taseessaan. Binance käveli myöhemmin pois FTX:n pelastuspaketista. FTX haki perjantaina konkurssisuojaa sen jälkeen, kun yritys ei onnistunut täyttämään jopa 8 miljardin dollarin vajetta likviditeettikriisissä. 

”Itsesäilytys on perusihmisoikeus … Varmista vain, että teet sen oikein”, Zhao kirjoitti sunnuntaina Twitterissä ja kehotti kryptosijoittajia itse valvomaan digitaalisten varojensa säilytystä. TWT:n, Binancen itsesäilytyskryptolompakon Trust Wallet -nimisen tokenin, hinta nousi huimasti Zhaon twiitin jälkeen. 

Trust Wallet Token nousi 14 % maanantain kaupankäynnin aikana ja bitcoin nousi 0,3 % 16 299 dollariin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Trackbacks & Pings

 • Kryptovaluutan historia ja nykypäivän tilanne - Kryptopankki.com :

  […] 2017 loppupuolella kryptovaluuttojen hinnat nousivat räjähdysmäisesti, ja Bitcoin saavutti uuden huippunsa yli 19 000 dollaria. Tämä aiheutti suuren mielenkiinnon ja spekulointia […]

  1 vuosi ago
 • Kryptot ja kryptovaluutan käyttömahdollisuudet - Kryptopankki.com :

  […] ja läpinäkyvyyden. Kryptovaluuttoja on useita, mutta yksi tunnetuimmista ja arvokkaimmista on Bitcoin. Jonka arvo on kuitenkin heilahdellut todella vahvasti, ja siitä onkin tullut riskisijoittajien […]

  1 vuosi ago
 • Tässä ovat suosituimmat virtuaalivaluutat - Kryptopankki.com :

  […] Bitcoin on ensimmäinen virtuaalivaluutta, joka lanseerattiin vuonna 2009. Se perustuu lohkoketjuteknologiaan, joka mahdollistaa jokaisen transaktion tallentamisen hajautettuun tietokantaan. Bitcoinin suurin etu on sen hajautettu järjestelmä, joka mahdollistaa sen käytön ympäri maailmaa ilman välittäjien maksuja. […]

  1 vuosi ago
 • Bitcoin ja Ether alamäessä - Kryptopankki.com :

  […] Bitcoin ja ether laskivat torstaina, kun Silvergate Capitalin osakkeet laskivat sen päätöksen myötä sulkea ovensa kryptoystävälliseltä pankiltaan. […]

  1 vuosi ago

Vastaa