Kryptosijoittajat vetävät bitcoineja pörsseistä

  • Bitcoin-sijoittajat ovat vetäneet rahakkeita keskitetyistä pörsseistä ennätysnopeasti FTX:n romahtamisen jälkeen, Glassnode sanoo.
  • Blockchain-analytiikkayritys sanoi, että bitcoinin ulosvirtaukset itsesäilytykseen saavuttivat 106,000 bitcoinia kuukaudessa.
  • ”FTX:n epäonnistuminen on aiheuttanut hyvin selvän muutoksen #Bitcoin haltijan käyttäytymisessä kaikissa paikoissa.”

Bitcoin-sijoittajat ovat vetäneet kolikkonsa keskitetyistä pörsseistä historiallisella nopeudella kryptopörssi FTX:n luhistuessa lohkoketjuanalytiikkayritys Glassnoden mukaan.

Kolikoiden nostaminen itsesäilytyslompakoihin saavutti 106,000 bitcoinia kuukaudessa, Glassnode sanoi Twitter-viestissä sunnuntaina.

Tapahtuma oli samanlainen kuin nostomallit, jotka kirjattiin huhtikuussa 2020, marraskuussa 2020 sekä tämän vuoden kesä- ja heinäkuussa.

”Tämä on johtanut positiivisiin saldomuutoksiin kaikissa lompakkokohorteissa pienistä isoihin ”, Glassnode sanoi viitaten kryptopidikkeiden valikoimaan. ”FTX:n epäonnistuminen on aiheuttanut hyvin selvän muutoksen #Bitcoin haltijan käyttäytymisessä kaikissa kohorteissa.”

Liikkeet viittaavat siihen, että kryptosijoittajat harkitsevat uudelleen, kuinka hallita digitaalista omaisuuttaan nyt, kun kerran maailman kolmanneksi suurin kryptopörssi on horjunut ja FTX:n perustajan Sam Bankman-Friedin rakentaman omaisuuden arvo on nyt pyyhitty 1 dollariin.

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao kertoi 6. marraskuuta 7.6 miljoonalle seuraajalleen Twitterissä, että hänen kryptopörssinsä Binance likvidoi kaikki jäljellä olevat omistukset, FTT: n, FTX: n alkuperäisen tokenin, kirjoissaan ”viimeaikaisten paljastusten vuoksi”.

Aiemmin tässä kuussa CoinDesk raportoi, että FTX:n kaupankäyntiosasto Alameda Research luotti voimakkaasti epälikvideihin kryptovaluuttoihin, joita yhtiö kantoi taseessaan. Binance käveli myöhemmin pois FTX:n pelastuspaketista. FTX haki perjantaina konkurssisuojaa sen jälkeen, kun yritys ei onnistunut täyttämään jopa 8 miljardin dollarin vajetta likviditeettikriisissä. 

”Itsesäilytys on perusihmisoikeus … Varmista vain, että teet sen oikein”, Zhao kirjoitti sunnuntaina Twitterissä ja kehotti kryptosijoittajia itse valvomaan digitaalisten varojensa säilytystä. TWT:n, Binancen itsesäilytyskryptolompakon Trust Wallet -nimisen tokenin, hinta nousi huimasti Zhaon twiitin jälkeen. 

Trust Wallet Token nousi 14 % maanantain kaupankäynnin aikana ja bitcoin nousi 0,3 % 16 299 dollariin.

Vastaa